41.

Namn:

Sara Cederäng

Titel:

Regionchef.

Utbildning:

Kandidatexamen i nationalekonomi från Stockholms universitet samt studier i Uppsala och Lund, examen 2009.

Vi på BMW Financial Services erbjuder premiumtjänster och produkter för en komplett kundresa.

BMW Financial Services är ett internationellt företag vars gemenskap mellan medarbetarna sträcker sig utanför Sveriges gränser, berättar Sara Cederäng. Vad sägs till exempel om att representera Sverige i den årliga europeiska fotbollsturneringen?

Beskriv en dag på jobbet!

– Det är väldigt varierat, säger Sara. I min roll supporterar jag våra samarbetande BMW och MINI återförsäljare för att driva finansieringsförsäljningen framåt. BMW Financial Services erbjuder marknadens alla finansieringsprodukter, alltifrån billån och privatleasing till konsumenter men även finansiell- och operationell leasing till företag.

Vad är ni riktigt bra på?

– Våra kunder köper en premiumbil och vår finansieringslösning måste spegla kundens förväntningar kring hela bilägandet. Vi skräddarsyr finansieringslösningar utifrån varje kunds specifika önskemål. Vi har många lojala kunder och att vi är bäst i klassen gällande kundretention gör mig väldigt stolt.

”På BMW Financial Services får jag jobba med ett starkt varumärke i en spännande bransch.”

Vad gör er till en spännande arbetsgivare?

– Vi är ett innovativt företag och har ett starkt globalt varumärke. I vår nordiska organisation har vi en avslappnad men ambitiös arbetsmiljö där vi har högt i tak och roligt tillsammans. Ett exempel är att vi har en årlig europeisk fotbollsturnering där medarbetare från varje land bildar ett fotbollslag. Under sådana glada former skapas en härlig gemenskap. Något annat som uppskattas bland våra medarbetare är förmånen att samtliga anställda får möjligheten att köra en ny BMW eller MINI vars förmån dras från din månadslön.

Vad finns det för utvecklingsmöjligheter?

– Jag började som vikarie år 2008 medan jag fortfarande studerade för att sedan börja jobba heltid på en backoffice avdelning. Därefter blev jag kredithandläggare för att sedan axla rollen som teamledare för kredithandläggarna. Så länge du visar framfötterna finns det stora möjligheter att utvecklas inom bolaget. På BMW Financial Services får jag jobba med ett starkt varumärke i en spännande bransch, vilket jag värdesätter högt, avslutar Sara.

Andrea Mogren
Publicerad 12 juni 2017

Fakta om BMW Financial Services

Bransch:

Finans.

Antal anställda:

Cirka 600 stycken, varav 130 i Norden.

Aställdas profil:

Yrkesroller inom bland annat kundservice, finans, försäljning och marknadsföring.

Huvudkontor:

Nordens huvudkontor ligger i Stockholm.

Läs mer om BMW Financial Services på Shortcut Se nästa artikel