Pryltips: Håll ordning med en bubblande anslagstavla

Foto: Foto:Plenty.se

Student 8 Sep 2011 00:00

Ligger post-it-lappar med viktiga anteckningar och skräpar överallt? Trött på tråkiga och plastiga anslagstavlor? Här har du snyggaste bubblan att fästa dem eller inspiration på!

Håll ordning på kom ihåg-lapparna med alla serienördars drömtavla. Finns på Plenty.se och är designad av Mårten Lindquist.
– Jag tyckte att de anslagstavlor som fanns på marknaden var stela och tråkiga. Förmodligen hänger valet av form ihop med att jag delar lokal med en serietecknare…, berättar Mårten för Designtorget.

 

Shortcut
Publicerad 08 Sep 00:00

Kommentarer

Fler artiklar i kategorin Student

Din Framtid

Juriststudenternas största förebild korad

Brottmålsadvokaten Elisabeth Massi Fritz hedrad. ”Underbart!”, var hennes första reaktion.

På IKEA skruvar du ihop en bättre vardag

IKEA ser varje medarbetare. I den familjära kulturen får du utvecklas efter dina egna önskemål och anpassa ditt arbete efter dina behov.

Sponsrad

Din Framtid

Matchning ska ta dig till drömpraktiken

InternX ska genom psykologi, matchningssystem och algoritmer underlätta för ambitiösa studenter att hitta den perfekta praktikplatsen.

Ditt Liv

Du är mer än ditt namn

Vad kommer ditt namn att innebära för din karriär? Campus krönikör, nyexade Linnea Huhta, har en teori om vad ett namn kan betyda.

”Jobbar med Sveriges roligaste projekt”

Som projektledare i ett av Trafikverkets största projekt har Erik Lööv ett viktigt och meningsfullt uppdrag på sitt bord.

Sponsrad

Dela artikeln

Favoritmarkera

Fler artiklar

Fler artiklar »

Filmer

Fler videos »