Annons
Föregående Nästa

De talar ut på FuckUp Nights-jubileum

De talar ut på FuckUp Nights-jubileum
10 november 2017

Glöm solskenshistorier om spikraka karriärvägar, fina utmärkelser och flådiga titlar – på FuckUp Nights delar entreprenörer med sig av sina misslyckanden i karriären. Välkomna på jubileum i november!

Annons

Den globala rörelsen FuckUp Nights startade i Mexiko 2012 – nu finns det över hela världen. På tisdag den 28 november står Shortcut som värd när FuckUp Nights Sthlm går av stapeln för 20:e gången gillt. Jubileet kommer att äga rum på Epicenter, som ligger på Mäster Samuelsgatan 26 i Stockholm.

Kvällens talare

Felicia Margineanu. Foto: Beata Cervin

Felicia Margineanu – Margineanu Academy. En av Sveriges främsta sociala entreprenörer. Med fokus på jämställdhet och mångfald utbildar hon i normkritiskt tänkande som utmanar stereotyper. På så sätt banar hon väg för nya och mer inkluderande samhällsnormer.

Petter Nylander – Universum Global. Har tidigare varit vd för Unibet och haft ledande positioner i företag som Omnicom (OMD) och TV3. Petter har ett starkt digitalt fokus och brinner för att utveckla både människor och processer från ett digitalt perspektiv.

Beatrice Rindevall – en svensk journalist, miljödebattör och redaktör. Hon är redaktör för Sveriges största miljöblogg, Supermiljöbloggen, som under sju år opinionsbildat och lyft miljöfrågor. Hon har blivit tilldelad ”Årets miljöhjälte” av WWF, tagit emot Svenska publishingsprisets Journalistikpris och utsågs 2017 till en av Sveriges 101 miljömäktigaste personer.

Hemlig gästtalare – vi kanske fuckar upp, men vi har naturligtvis en hemlig gästtalare också.

LÄS MER: Bilder från tidigare FuckUp Nights Sthlm!

Biljetter och mer info

Klicka på länken nedan för att få en biljett till FuckUp Nights Sthlm – det är helt gratis men först till kvarn!

Håll utkik efter uppdateringar i vårt nyhetsbrev, som kommer ut varje fredag, samt på shortcut.se och vår Facebooksida. Välkommen att inspireras av fuckups!

SE MER: Så vände Alexander Pärleros sin PR-fail till succé

SE MER: ”Välj en arbetsgivare som tillåter dig att misslyckas”

SE MER: Överskatta inte dina egna idéer

Publicerad 10 november 2017
Föregående Nästa
Klara Stefansson

Klara Stefansson

Webbredaktör
Andreas Wirf

Andreas Wirf

Art Director
Linda Fritiofsson

Linda Fritiofsson

Redaktör
Josefin Svenberg

Josefin Svenberg

Chefredaktör